DÅ VAR GLUKOSDRINKEN INTAGEN

14 juni, 2017

Nu sitter jag hos barnmorskan och har just avnjutit den fantastiska glukosdrycken! Jag frågade om det inte fanns några roliga parasoll eller liknande drinkpinnar att piffa till den med, men det fanns inte. (haha)
Jag fick sådan himla lustig känsla när jag kom hit och hade suttit ner ett tag. Jag fick en släng av förvirring och känslan av att ”jag är här på fel dag” sköljde över mig. Men jag vart för ovanlighetens skull glad att jag hade fel, för jag var här på rätt dag!

Så, glukosbelastning alltså. Något som de ändrat sedan förra gången är att de nu gör sticken via armen istället för ett snabbt litet stick i fingret. Jag som inte är ett så stort fan av nålar… Satt och höll för ögonen och försökte tänka bort ångesten och paniken som stod och knackade mig på axeln. Men det gick bra och var snabbt över!
Nu håller jag på och häller i mig drycken, och nej den är inte så hemsk som många påstår 😀 Det känns som det blivit lite av en grej att tycka att detta är så hemsk och en ska hålla på och ta med sig citroner och pressa i och så vidare. Denna är i alla fall smaksatt med apelsin och smakar som apelsinsaft, väldigt söt apelsinsaft, haha 😀

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jessica Olofsson 14 juni, 2017 at 07:58

  Jag tyckte det var vedervärdigt men då var den jag fick inte smaksatt och jag är konsistens känslig. Så det är nog olika vad och hur man reagerar på.

  • Reply MediaMamman 17 juni, 2017 at 09:21

   Jag trodde alla fick apelsin, trodde det var standard 😀

  Leave a Reply  17 − nio =