CONTOURING – KRÄMIG ELLER PUDER?

19 oktober, 2016

Innehåller annonslänkar
Hur sminkar du dig? Jag började för några månader sedan att mixtra med contouring. I början var det väl lite små trixigt måste jag erkänna, men nu tycker jag att det går ganska bra! Dock gör jag inte riktigt somt tjejen på bilden här. De ljusa hon har under ögonen har jag även längre ner på kindbenet eller hur jag ska uttrycka mig.
Jag har aldrig testat produkter som är krämiga som hon har, utan jag körde på den paletten från NYX som du ser på bilden nedan. Det var min första och jag har inte testat någon annan. Föredrar du den krämiga eller puder?
Med koden Fall20 får du 20% rabatt på ett köp hos xbeauty.se (även produkterna på bilden) så jag funderar på om jag ska testa den i krämiga…
it's all about the contouring

Anastasia Contour Kit  | NYX – Highlight & Contour Pro Palette | Milani – Blush Brush

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

åtta − fem =