Compact living – Har du tips?

15 april, 2016

Sponsrat inlägg
Vi bor som sagt i en tvåa hela familjen, trångt men det funkar. Vår lägenhet har stor potential att fixas till enligt konceptet comapact living, alltså smart förvaring för ett trångt hem! Är du duktig på det och har tips?
Jag har i alla fall kikat på detta soffbord till exempel, som en kan lyfta på locket så är det förvaring under, det måste väl klassas som en smart grej om jag vill börja bygga ett compact living hem?

compact living

När jag tänker på compact living så ser jag framför mig mycket hyllor på väggarna, att dom utnyttjas för förvaring och inte bara snygga tavlor.
Vårat vardagsrum är ganska stort, vi skulle lätt kunna ha ett kombinerat vardagsrum och sovrum.
Så till det söker jag tips på hur vi kan göra! Just nu har vi ett skrivbord som jag för något år sedan tyckte var sjukt smidigt och skulle ta liten plats. Men fan vad fel jag hade, haha! Det tar ganska stor plats och framför allt så finns det i princip INGEN förvaring alls i det här skrivbordet.
Därför har jag kollat på dessa här under, vilken tror du är bäst om jag vill ha så mycket förvaring som möjligt men ändå ha plats. Jag tänker att den till höger sticker ut och tar upp lite onödigt mycket yta?
Samtidigt var det bra med fack i den.

compact living

Besitter du en inredningskunskap eller bara har jävligt bra smak och tips gällande compact living får du mer än gärna kontakta mig!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

20 − fem =