SEMESTERN STARTAR PÅ CLARION ARLANDA

2 juli, 2015

Inlägget är i samarbete med Clarion

Hej!
Här sitter jag i vår lägenhet i Kreta. Och svettas inte, för vi har AC. En som fungerar! TJOHO!
Jag har suttit och klippt ihop ”Resedagboken på Kreta – Dag ett” Som just nu ligger och håller på att laddas upp. Men laddningstiden är just nu på 600 minuter, haha.

Jag tänkte därför börja berätta om där hela denna semester startade. Nämligen på Clarion Arlanda. Vi hade en svit bokad i vårat namn på våningen högst upp och jag kan inte med ord beskriva hur skönt och lyxigt det var att få komma dit dagen innan avresan till Grekland. Att bara ta det lugnt, hänga i relaxen och njuta med familjen. Vi fick gå upp snor tidigt, men inte lika tidigt som om vi skulle ha sovit hemma, vilket var guld värt. Jag har filmat ett litet klipp från vår vistelse på Clarion Arlanda. Men det kommer nog upp förs i morgon, eftersom det andra klippet ligger och laddas upp just nu. Så jag tänkte visa lite bilder så länge.

Bada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vi började med att ta ett dopp i poolen, till Alfons stora glädje, som Clarion Arlanda har på sin takterrass på våning 3

clarion arlanda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Efter poolen så stannade jag kvar en stund i ångbastun och drack vatten med färsk frukt i. Vattenmelon bitar i ena kannan och annanas skivor i den andra. Aldrig testat förut men det var himlans gott och uppfriskande. Passar kanon bra till varma sommardagar! Och Eko produkter.

sova

 

 

 

 

 

 

 

 


Familjen somnade sött i sängarna, inte så konstigt, den var himmelsk och innehöll de största och de fluffigaste kuddarna jag sett. Jag är nästan övertygad om att någon anställd på Clarion Arlanda har jobbet som professionell kudd-fluffare

Clarion arlanda

 

 

 

 

 

 

 

 


Medan familjen sussade sött tog jag några härliga bilder på utsikten från sviten vi bodde i. Så färgglada ljus som lös upp utanför fönstret. Och för att inte tala om solnedgången.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replyelva − 6 =