SEMESTERN STARTAR PÅ ARLANDA

2 juli, 2015

Hej!
Här sitter jag i vår lägenhet i Kreta. Och svettas inte, för vi har AC. En som fungerar! TJOHO!
Jag har suttit och klippt ihop ”Resedagboken på Kreta – Dag ett” Som just nu ligger och håller på att laddas upp. Men laddningstiden är just nu på 600 minuter, haha.

Jag tänkte därför börja berätta om där hela denna semester startade. Nämligen på Arlanda. Vi åkte så tidigt på morgonen och kände inte för att gå upp mitt i natten så vi valde faktiskt att boka in oss på hotell kvällen innan. Vi hamnade på våningen högst upp och jag kan inte med ord beskriva hur skönt och lyxigt det var att få komma dit dagen innan avresan till Grekland. Att bara ta det lugnt, hänga i relaxen och njuta med familjen. Vi fick gå upp snor tidigt, men inte lika tidigt som om vi skulle ha sovit hemma, vilket var guld värt.

Bada

Vi började med att ta ett dopp i poolen, till Alfons stora glädje, som hotellet har på sin takterrass på våning 3. Vi bor på Clarion Arlanda ska jag kanske tillägga.

clarion arlanda

Efter poolen så stannade jag kvar en stund i ångbastun och drack vatten med färsk frukt i. Vattenmelon bitar i ena kannan och annanas skivor i den andra. Aldrig testat förut men det var himlans gott och uppfriskande. Passar kanon bra till varma sommardagar! Och Eko produkter.

sova

Familjen somnade sött i sängarna, inte så konstigt, den var himmelsk och innehöll de största och de fluffigaste kuddarna jag sett. Jag är nästan övertygad om att någon anställd på hotellet har jobbet som professionell kudd-bluffare, haha.

Clarion arlanda

Medan familjen sussade sött tog jag några härliga bilder på utsikten från rummet vi bodde i. Så färgglada ljus som lös upp utanför fönstret. Och för att inte tala om solnedgången.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fem × 2 =