C9 – Mina mål och information

6 augusti, 2015

Idag startade jag något som heter change 9, eller C9. Det är ett nio dagars program för att förändra sina vanor!
Jag pratade för någon dag sen om att jag var inne i en svacka. Det är så jag blir när jag inte sköter kosten. Jag känner mig bakis, energilös, trött, sur och så vidare. Och sen vi kom hem från Kreta för 4 veckor sedan har jag gjort allt annat än att stoppa i mig sådant som jag vet att jag mår bra av. Vilket då resulterat i denna svacka jag pratat om.
Så nu ska jag ta tag i det. Driva ut sockerdemonen ur min kropp och bli mitt gamla, bättre jag igen.
Man kan köra denna C9 i viktminskningssyfte, vilket de flesta gör. Men mitt mål är inte att gå ner i vikt. Så då kan en anpassa lite. Vill du ha mer information är det bara att höra av dig så hjälper jag dig gärna!

C9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så här startade jag dagen i morse. En shot med färskpressad aloe vera, forever therm, omega 3 och ett glas vatten. Jag tog sedan en rask promenad. När jag kom in var det dags för mellis.
C9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovan ser du mina mål med C9. Du får med ett häfte med super bra information om C9. Samt att du kan fylla i dina mål med C9, dina kroppsmått och så har du en liten dagbok att fylla i. Det finns ett kapitel med recept på smoothies och middagar också.

C9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så här ser jag ut i centimetrar! Även om mitt mål inte är att gå ner i vikt så kommer jag ändå att fylla i detta och ta före och efter bilder. Känns lite tråkigt att hoppa över! Brösten mäter jag inte, för det känns himla orelevant för mig i alla fall.

11825623_10152860051616534_6031826150758064295_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här är då mina före bilder som är rykande färska! Jag kommer ta efter bilder när C9 är klar. Jag hoppas framför allt att svullnaden gått ner när jag hittat tillbaka till mina gamla kostvanor.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

två + 6 =