MÅNADEN SOM UPPMUNTRAR TILL PATT-KLÄM

2 oktober, 2017

Bröstcancerfonden
Nu är det oktober månad, månaden som uppmuntrar till patt-kläm! För två år sedan var jag inbjuden till en patt-frukost av Loppi tillsammans med Bonjour och Bröstcancerfonden. Det är jag inte i år (fasiken så snålt, det var sjukt goda bullar och bra info) så jag tänkte dela mitt inlägg från förra året istället <3

”Jag tänkte att jag skulle berätta mer om den helfestliga patt-frukosten jag var på igår. Jag lärde mig att män kan få bröstcancer samt att i snitt varje timme får en kvinna besked att hon har bröstcancer i Sverige. Frukosten anordnades av Loppi i samarbete med Bonjour och Bröstcancerfonden på mysiga Taverna Brillo. Ingen mindre än Ann Söderlund var i spetsen denna frukost och agerade lite konferencier skulle jag vilja säga. Vi fick matnyttig information från Bonjour och Bröstcancerfonden gällande bullogram och klämkalendern! Vad är då detta för nått tänker du kanske nu?
Jo, årets klämkalender som alltså innehåller grymma foton med en rad starka kvinnor som t.ex Claire Wikholm, Amelia Adamo och Annica Englund, är till för att bland annat påminna dig själv om att undersöka titsen. För det är ganska lätt hänt att glömma, eller hur? Det finns även en liten guide som beskriver hur du gör. Jag vill visa ett klipp på underbara Anna-Lena Bergelin som körde stand up för oss och även pratade om kvinnors kroppar. Hon bjöd på en show som du kan se i klippet här under!”


.

Här kommer en hel hög med bilder! Det första kollaget med 6st bilder är mina egna, resten av bilderna är tagna av fotograf Oscar Jettman som fanns på plats och fotade järnet, fantastiska bilder!
Bröstcancerfonden
Bröstcancerfonden bröstcancerfonden

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

nitton + 11 =