Breaking News gällande Breaking News med Filip & Fredrik

29 juni, 2015

De senaste två veckorna har människor vid olika tillfällen kommit fram och hälsat och sagt att de känner igen mig från Älskade unge. Himlans roligt såklart. Jag älskar att träffa nya människor. Bland annat så hände det förra helgen, när jag faktiskt satt och kissade ute, att när jag precis ställt mig upp så kommer en tjej fram och vi stod faktiskt och pratade riktigt länge efter det. I gallerian på stan när jag var på väg att byta bajsblöja på Alfons gick en tjej förbi oss och vände sig om och började prata. Tyckte mer synd om henne som fick känna bajsblöjans doft..
Hur som helst. Det är kul, ser du mig och vill, tveka inte, kom fram!

Jag och sambon var på en 30års fest i lördags. Jag pratade med en gammal klasskompis och hans sambo.
När de säger att de såg mig i Breaking News med Filip och Fredrik. Först så spelade jag med, du vet, när en ler och nickar fast ögonen ser förvirrade ut och hjärnan går på högvarv. Filip och Fredrik. Filip och Fredrik. Filip och Fredrik ekade det i mitt huvud medan jag kunde höra hur hjärnan verkligen bläddrade. Men den kunde inte hitta något. Så tillslut, ganska lång stund senare så var jag tvungen att fråga.
”Vadå, vad menade ni med Breaking News med Filip & Fredrik?” Då kom det till min vetskap om att jag tydligen blivit nämn och diskuterad i Breaking News på kanal 5. Haha, si så här 2 månader efter att programmet sändes.
Jag hade inte den blekaste aning att de diskuterade oss och att de visade bild på mig i programmet. Det gällde såklart hela amning och sex diskussionerna som uppstod efter avsnitt ett av Älskade unge.

Breaking news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gäster i Breaking News nya del Päron var Alexandra Pascalidou och Klara Svensson 

Sen är det alltid intressant att det är okej att en man sitter i TV rutan och berättar att han tyckte det var okej att hans barn drog han i könet en gång i duschen. Men fan ta om en kvinna har sex med en bebis i samma säng. Lite intressant. Jag kommer diskutera mer om detta!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tolv + 17 =