BLOGGEN ÄR IGÅNG IGEN!

2 maj, 2017

Bloggen har legat nere ett tag som flera av er även har påpekat, tack för att ni hjälper till att uppmärksamma när något verkar knasigt! <3
Nu är allt fixat och ordnat så nu ska den rulla på smärtfritt och utan problem igen!
Bloggen har alltså legat nere hela veckan som Krille har varit borta i USA och jobbat som bildproducent, så jag har skrivit lite längre poster på instagram, men inte alls i närheten av vad jag har velat skriva här.
Jag har hunnit gjort massa skoj under tiden bloggen låg nere (så klart att det var tajmat) men ni som följer mig på instagram har inte missat något!
Jag kommer att posta inlägg i efterhand som jag skulle ha lagt upp om bloggen hade varit igång, för detta är min dagbok som jag ibland går tillbaka och läser i, så jag vill ha dessa inlägg med, för min skull!

Hur som, jag ville bara säga att ordningen är återställd och ha en fantastisk kväll <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tolv − 4 =