Bilder från dag ett på Kreta

3 juli, 2015

Kalamera! Vilket betyder God morgon på grekiska.
Klippet Resedagboken på Kreta dag 1 håller fortfarande på och laddar upp, haha. Jag måste göra nått fel. Klippet är 18 minuter och det har alltså tagit lite mer än 600 minuter för youtube att ladda upp..
Jag tänkte visa lite bilder från dag 1 så länge!

PicMonkey Collage1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På flygplatsen var det väääääärldens kö för att få komma in genom säkerthetskontrollen. Du som flugit från terminal 5 någon gång vet kanske vart en ska gå in till gate 1-10? Dvs allra längst bort. Kön gick ända förbi pressbyrån som ligger precis där en checkar in väskorna. Den var bara ofantligt lång. På planet så sov vi först en liten stund, sedan fick barnen myror i benen och fick härja runt lite. Alfons har en pysselväska med sig så honom gick det ingen nöd på. 

PicMonkey Collage2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Framme! Vi började med att gå till ett Supermarket och handla frukost och så vidare efter som att vi bor i lägenheter så fixar vi vår food på egen hand. Sen tog vi lite mellis på vår uteplats. Helt fantastisk utsikt!

PicMonkey Collage4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens överraskning; BRÖLLOP! Min pappa och hans sambo gifte sig på ett super fint och mysigt ställe utomhus här på Kreta <3 Mer om det i Resedagboken på Kreta dag ett

PicMonkey Collage5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haha det blåste lite och min sambo la tydligen inte märke till min lugg och kunde tala om för mig att fixa till den för så här ser jag ut på i princip alla bilder han tagit på mig under dag ett 😉

PicMonkey Collage7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vattnet var verkligen turkost där de gifte sig och genomskinligt, jag kollade er över kanten på bilden där jag tagit en selfie och en kunde se djupt ner, det var massa stenar.

PicMonkey Collage8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På bilden högst upp är det jag och min pappa, är vi lika? Vi hade en helt fantastisk första dag på Kreta. Snart kommer Resedagboken på Kreta dag ett upp också!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

14 − tre =