Min första bilbesiktning

15 februari, 2015

Min första egna bil som var min, bara min, var en blå polo. Du vet en sådan där liten nästan fyrkantig bil med en bagagelucka så liten att den knappt syns, haha! Hur som helst så hade det blivit dags för besiktning, tyckte bilen betedde sig lite konstigt också för den delen. Jag hade först fått en kallelse till bilbesiktning i en annan stad än den jag bor i, dessutom så kunde jag inte den tiden för att jag jobbade. Så det gick lite tid innan jag bokade en ny tid för bilbesiktning. Min första gång jag skulle besiktiga en bil, hur i helskotta gör man tänkte jag.
När det gäller bilbesiktning så finns det ett gäng olika ställen att åka till i den staden jag bor i. Så jag sökte på nätet efter bilbesiktning uppsala och hittade in till en hemsida som heter Carly.se där jag snabbt fick reda på vart min närmsta bilbesiktning fanns, hur mycket det skulle kosta mig samt deras öppettider! Himla smidigt för en nybörjare som mig!
Nu var dagen här, min första bilbesiktning. Jag fuskade lite och hade faktiskt min pappa med mig, haha.
Jag var faktiskt lite nervös! Och med all rätt tydligen för det slutade med att bilen fick spanska flaggan.
Spanska flaggan på en bilbesiktning betyder att bilen inte ens får lämna bilprovningen. Jahapp, så bra gick det, haha.
Tur jag hade pappa med mig 😉

bilbesiktningEn sådan här bil var det jag hade. Observera att bilden är lånad från blocket då jag ej hade någon bild på min egen gamla pärla

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

4 + två =