Besviken på min sambo

13 augusti, 2015

Dagen startade åtminstone bra! Kl 10:00 var jag ute redo att starta en power walk med Ines i barnvagnen i solskenet. Hunnit tvätta tre maskiner tvätt och fått Alfons till dagis innan detta. Jag kände mig rätt grym, ett bra flow, det kändes härligt liksom. Men inget vara för evigt sägs det, haha, något överdrivet, meeeeeen…

Jag är faktiskt riktigt besviken på min sambo just nu. Han berättade en sak för mig 20 minuter innan han skulle gå hemifrån till bussen. Min första reaktion var att jag inte kunde titta på honom och så började händerna att skaka för jag fick ett sådant rush med adrenalin. Tårarna brände bakom ögonen som jag försökte hålla borta.
Nu har han åkt och jag sitter här och känner mig tom. På ett sätt känns det bra att han åkte så jag får vara själv och surpuppa mig ifred. Men samtidigt känns det dåligt att han åkte och jag känner så här.
Jag är så jäääkla besviken!! Det enda jag har tjatat om är att GÅ INTE BAKOM RYGGEN PÅ MIG och LJUG INTE. Han har inte ljugit. Men han har gått bakom ryggen på mig.
Nu känns det lite som att en tillit är, kanske inte bruten, men åtminstone skadad. Min tillit till honom haltar (om den kunnat gå) Ingen bra känsla jag har i magen just nu alltså.. 🙁

PS. Nej han har inte varit otrogen som någon gissade! DS.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sjutton − 7 =