Beställer du kort eller skriver ut hemma själv?

28 september, 2015

Jag gillar att pyssla, men tyvärr så får jag inte tiden att räcka till just pyssel så mycket som jag skulle vilja. Ett tag efter att Alfons föddes så skrev jag ut en massa foton hemma, ja jag skriver ut korten hemma med hjälp av en speciell skrivare och bläckpatroner. Jag skaffade en ganska stor bok med lite tjockare ark i. Fördelen med att skriva ut korten hemma med egen skrivare och bläckpatroner är dels så kan jag bara starta igång allting, skriva ut min önskade bild och poff så har jag den i handen. Jag gillar när det går snabbt!
Istället för att vänta tills en har tillräckligt många kort för att det ska kännas värt att beställa framkallning online. Och så tillkommer frakt, i vissa fall stämplar på ens produkter om en inte betalar extra och så vidare.
Hur som helst, jag klippte ut korten efter konturer och klistrade in tillsammans med olika snören och figurer på kvällar och nätter när Alfons sov. Jag gjorde en scrapbook med andra ord. Denna är inte ännu klar och jag skulle vilja göra en till Ines också. Men ja, jag får åka till en öde stuga i skogen och sätta mig för att göra klart det där.
Skriver du ut dina kort hemma med hjälp av en skrivare och bläckpatroner eller framkallar du dina bilder online?
———
Sponsrat inlägg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

8 − 1 =