BÄRSELEN OMNI – NY PÅ MARKNADEN

2 februari, 2017

Hej vänner!
Nu var det länge sen jag var iväg på ett event, mest på grund av att de har krockat med när Krille eller jag har jobbat så jag har haft lite otur kanske! Men idag var jag ledig och tog mig iväg på en lanseringsfrukost på NK i morse som fina Sheila aka Barnplaggsguiden bjöd in till tillsammans med Najell. De är mest kända för sin produkt Sleepcarrier som funnits på marknaden ett tag.
De lanserar, idag, den nya bärselen som heter Omni. Vi fick klämma på, känna på och prova på bärselen. Jag vart faktiskt positivt överraskad. Jag menar, innan så tänkte jag att hur många sätt kan man göra en bärsele på? Det finns redan två stora märken på marknaden. Var på jag har testat båda. Den senaste bärselen jag hade så utlovades det att den skulle vara avlastande för axlar och rygg, men jag tycker inte alls att den höll vad den lovade! Jag får ont i både axlar och rygg vilket har resulterat i att jag slutade bära Ines i den.
Det jag gillade men Omni var att den var rejälare vid höften så den verkligen ger stöd och att partierna på axlarna är lite tjockare och mer vadderade än de andra bärselar jag provat på.
En sak jag saknat på alla mina bärselar är bristen på små fickor som en kan få plats med till exempel mobil, nycklar och ett bankomatkort ungefär. Jag upptäckte en liten ficka på sidan av höftbältet på denna bärsele, men jag hann aldrig testa hur stor den är och vad som ryms!

Nu fick jag inte med det på bild, men på insidan, bakom barnet så sitter det som ett stöd under bysten som jag tyckte gav behaglig belastning! I andra bärselar blir det tungt framåt med bysten + barnet.
Något som också var nytt med denna är att barnet sitter som i en body eller hur jag ska förklara det. Så oavsett om jag knäpper upp bältet runt midjan så faller inte barnet ur vilket underlättar av och påtagning av selen enormt tycker jag!
Bärselen Omni
Som du ser på bilden längst till vänster så är det tyg mellan mammans mage och bebisens mage som den sitter i som då alltså gör att jag kan knäppa upp midjebältet utan att barnet riskerar att trilla ut. Denna sele är också ergonomisk vilket jag tycker är oerhört viktigt!
En annan sak jag uppskattade när jag provade denna var att alla remmar var så enkla att både dra åt och sedan lossa. På den bärselen jag har hemma är det enkelt att dra åt och spänna banden som går till exempel under armarna på mig, men det är super svårt att lätta på dom vid avtagning med en hand, då behövs båda och knappt då funkar det.
Så de har verkligen tänkt på enkel och smidighet.

Najell Omni bärsele
Tack till Sheila och Najell för att jag fick komma på denna lansering!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2 februari, 2017 at 16:59

    Spännande 🙂

  • Reply Liniz Travel 2 februari, 2017 at 12:54

    Kul å se dig även om vi inte hann hälsa riktigt! Ja den verkade grym 🙂 kram

  • Leave a Reply

    4 × ett =