Nya Bamses Värld – Bildbomb från VIP premiären

7 maj, 2015

Vi fick VIP pass hem i brevlådan till premiären av nya Bamses Värld på Kolmården. Jag kan inte med ord förklara hur glad och upprymd Alfons har varit kring detta. Både innan och efter besöket. Han älskar bamse.
Ä L S K A R.
Det ska tittas på bamse, det ska läsas om bamse, det ska lyssnas på bamse.
Trots oturen med vädret, det regnade och blåste kallt, så var jag så otroligt varm i hjärtat av att se min älskade son så lyrisk och så lycklig över att få träffa Bamse och hans vänner. Det kanske låter cheesy, men jag vart så himla rörd alltså! Ren kärlek!
Du måste åka till Bamses värld i sommar om du vill se något ut över det extra! Helt magiskt!

DSC01956
Järngänget nyanlända och innan regnet

DSC01966
Farmors hus

DSC01991 DSC01988  bamses värld
Checka in glädjen och kärleken hos denna lilla mini människa <3

DSC01997 DSC02000
Klappa Lille skutt på rumpan, måste kontrollera att han är äkta 😉

DSC02018 DSC02025 DSC02033
Dags att åka bilarna inne på Bamses värld! Det var grymt lång kö sen efter att det öppnat för allmänheten. Det var en riktig plåga att stå i kö, Alfons gnällde, var otålig och ledsen över att det inte var hans tur. Frida grät efter mamma. Den enda som var tyst och nöjd var Maja. När turen äntligen kommit till oss så vart det genast glada miner igen. ”Titta REINARD RÄV MAMMA” skriker Alfons på bilden

DSC02051 DSC02067
När det började regna flydde vi in till VIP området där det bjöds på lunch och fika. Jag gillade maten, det var som pulled pork, inlagd rödlök, coleslaw och spenat o ruccola i tortilla. Mums! Men det var väldigt svårt för barnen att äta utan att allt föll ner i knät eller på tallriken. De var inte överförtjusta i maten heller, så ett barnalternativ till exempel korv hade vart tipptopp. Bullarna och juicen gick hem hos kidsen i alla fall 😉

DSC02077 DSC02081
Det började som sagt regna. Inte så lite heller. På med regnkläder! Tur jag kollade SMHI innan så jag var förberedd på regn.

DSC02113 DSC02116
Ines gillade verkligen delfinshowen! Hon tittade väldigt koncentrerat. Hon dansade när det var musik och klappade händerna

DSC02131
Delfinshowen på Kolmården är verkligen något speciellt! Jag minns den från när jag var liten, då tyckte jag att den var bra. Men wow så häftigt dom har utvecklat showen nu. Riktigt bra! Jag hoppas bara att delfinerna gillar det också.

DSC02158
Alfons och mina småsystrar, vi såg när tigrarna fick käk och smaskade i sig något kadaver ben eller vad det nu kan ha varit för kroppsdel

bamses värld DSC02193
Vi gick tillbaka till Bamses värld. Kärleken åter igen.. <3

DSC02212 DSC02217
En kan åka godiståget på Bamses värld. Du vet, tåget från filmen Bamse och tjuvstaden. Såklart Alfons ville åka den.
Han ville egentligen sitta bredvid mig. Men jag tyckte han kunde sitta bredvid Maja så jag kunde få en bild på dom.
Efter lite trixande så gick han med på att sitta bredvid Maja istället för mig. Du kan se på bilden att han ser väldigt ängslig ut. Då ångrade jag mig. För jag förstod att han var lite rädd och gärna ville sitta bredvid mig.
Men då var det försent. Jag vred mig om och pratade med honom hela tiden. Han såg vettskrämd ut mitt lilla hjärta, haha. Men jag förstår honom, det var ganska branta backar. Men han gillar karuseller. Men han hade nog gärna velat sitta bredvid mig.

DSC02232 DSC02269DSC02235
Sist av allt gjorde vi ett litet stopp inne på.. ja vad det nu hette minns jag inte. Där en kan glo på tropiska djur.

DSC02271 DSC02277
Himla kul att klättra i träd vid papegojorna 

DSC02292 DSC02301
Krokofanterna var väldigt spännande. Den lite mindre som Alfons sitter vid var lite ilsken av sig.
Precis innan vi gick fram var det en tjej som stod där och då öppnade krokofanten munnen och gjorde som ett utfall mot glaset och tjejen. Himlans tur för henne att det var glas där, annars hade den lilla tjejen garanterat blivit krokofant mat.

DSC02314 DSC02330DSC02315
Vi träffade på en rackarns nyfiken orm

Summa summarum; Trots en kall, blöt, regnig dag var det en tipptopp dag på Kolmården och Bamses värld som jag och kidsen länge kommer minnas! Flera av bilderna blir till att hamna i 2015 års fotobok!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tretton + åtta =