Badrumsrenovering – När badrummet är hjärtat

2 maj, 2014

Att använda sig utav badrumsrenovering är inte bara ett sätt att höja värdet på lägenheten vid en eventuell försäljning. Badrummet är hjärtat i lägenheten tycker jag. Vissa påstår att det är köket.
Men att investera i en badrumsrenovering är för mig som att investera  i att höja värdet för mitt eget välmående.
Tänk på allt du gör i ett badrum, har mysiga bad med din sambo och vårdar relationen, du tänder ljus och har spakväll med dig själv för avkoppling till exempel. I ett badrum tar man hand om både kropp och knopp! Den här bilden visar hur en perfekt badhörna ser ut enligt mig! Ett stort rymligt badkar med det genialiska inbyggnaden i väggen och de breda kaklade kanterna kring badkaret.
Och färgerna! Dom är varma och ger ett intryck utav avkoppling. Som jag önskar att jag hade plats för en sådan här badhörna!
badrumsrenovering
Bild lånad från diproc.se som gjort badrumsrenoveringen

För mig är det då viktigt att badrummet har rätt energi och inredningsstil. Och det fick jag när vi anlitade en firma för badrumsrenovering Stockholm. Dom var väldigt professionella och månar verkligen om dig som kund. Det som kändes bäst för mig är deras garanti på 2 år för arbete och hela 10 år för tätskiktet! Och en bekvämlighets sak, att dom efter avslutat arbete gjorde rent badrummet efter sig! Det är inte alla firmor som gör det nämligen, och efter en badrumsrenovering så blir det som ett slags damm på väggarna kan man säga efter att dom kaklat och torkat. Så det var ett stort +! Första gången vi gjorde badrumsrenovering så fick jag själv stå och spola och torka väggarna. Så om du bor i Stockholm rekommenderar jag verkligen Diproc.se om du ska göra en badrumsrenovering!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

5 × tre =