ATT SOVA MED BARN

3 juli, 2018

God morgon från oss!
Tidigt i morse vaknade jag av att jag behövde gå upp och kissa. Jag kollade mig omkring och fick se denna syn, haha! Spidergirl och hennes bror hade kommit på besök. Aline sover redan hos oss. Kommer dina barn upp till er? Hur hindrar man ens det? Låser dörren o sväljer nyckeln? Vill jag hindra det ens? Det är ju mysigt men ändå väldigt svettigt, trångt och jag gillar inte att dela täcke. Jag är en sådan som vill rulla in mig likt en scout knut. Täcket ska över rumpan, in mellan benen, upp för magen och mellan axlarna för att sedan sluta under ansiktet eller på ansiktet beroende på vilken feeling jag har. Det finns ingen plats för att dela täcke helt enkelt, haha. Alfons och Ines har ju en egna sängar på sitt rum. Ines somnar ganska snabbt i sin säng. Alfons däremot kan ligga vaken i hundra år utan att somna. Han funderar på en miljon saker. Allt från helknasiga funderingar till vilka som kommer vara på dagis i morgon till att häxor är läskiga. Han får ibland som något slags kryp i kroppen och kan inte slappna av för det är så himla tråkigt att ligga still och det är superdupermega tråkigt att SOVA. Vilken pina liksom.
Tidigare så delade vi sovrum allihop. Så här har det sett ut;
– Alfons sov i vår säng och i sin spjälsäng bredvid vår säng.
– Ines föddes och hon sov i vår säng. Alfons fortsatte att variera att sova i sin säng och ibland vår. Men oftast i sin säng, men i vårt rum.
– Aline föddes och sov i vår säng. Ines sov också i vår säng och Alfons i sin säng i vårt rum.
– Vi gjorde om sovrummet till ett barnrum. Alfons och Ines fick varsina egna sängar och vi flyttade till ett annat rum med Aline.
Så vi har som alltid sovit ihop fram tills förra hösten typ. Så nu får Alfons och Ines somna i sina sängar och ibland kommer de upp till oss och ibland sover de hela nätterna i sina egna sängar.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sju − 7 =