ATT SHOPPA MED KIDSEN

26 oktober, 2019

Ni som handlat på lager 157 i Uppsala vet hur nära det är från Willys till lager. De ligger liksom i samma hus men i varsin ände. Jag kände att inför en stor handling på lager 157 med alla kids och det skulle provas ytterkläder osv så behövdes lite energi påfyllning för min del. Jag var dock inte så smart så även barnen fick munkar.. Jag hann i alla fall klämma två stycken plus en halv monster innan det var dags att kliva in i butiken. 
Tänkte att YES, nu ska det väl ändå bli fart på kärringen. Tyvärr vart det ju även fart på barnen, haha. 
Vilket kaos. Aline var arg som ett bi och skrek som en blådåre i vagnen.
Alfons och Ines löpte runt som yra höns och jag räknade till 10 säkert minst 87 gånger för att inte ställa mig och skrika rakt ut för att få deras uppmärksamhet. Som att inte detta vore nog så upptäckte vi mitt i allt ihopa att Aline´s älskade Snablis var borta. Ingenstans i butiken eller inne på Willys. 2 timmar senare vart den dock återfunnen på pressbyrån inne i stan. Det kanske finns en gud ändå trots allt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fyra + elva =