ATT INTE TÄNDA PÅ SIN PARTNER

26 juli, 2018

Krille fyllde 35 år i måndags och vi hade lite kalas här hemma hos hans mamma ihop med resten av släkten.
Dagen efter spontan planerade jag in en övernattning för oss på Pite Havsbad. Jag talade inte om för honom vart vi skulle, utan han fick veta vid frukosten att vi skulle iväg. Jag talade inte om för honom vart vi skulle förs vi satt på bussen påväg mot Piteå.
Vi hängde på stranden med lite bubbel och njöt av dagen. Eller rättare sagt Krille låg som en strandad val i mitt knä, haha.
Vi hade himla bra snack om sexualitet, att acceptera sin egen och sin partners kropp. Hur viktigt det är ändå. För att ge ett exempel;
Om Krille inte skulle tända på min kropp och om han skulle tala om det för mig flertalet gånger och inte ens vilja ha sex med mig på flera månader för att han inte tänder på mig. Har han då rätten att neka mig sex på annat håll? Låt säga att jag har ett stort behov av sex, och min partner inte vill ge mig något för att han inte tänder på min kropp längre helt enkelt.
Ska jag då acceptera att han inte tänder på mig, vara utan sex och försöka gå ner i vikt för hans skull för att få sex, eller har min partner rätt att neka mig sex och samtidigt även neka mig sex på annat håll?
För samtidigt så ska väl ändå inte ens partner ha sex med en fast en egentligen inte vill. Så hur löser man situationen? Skiljas? Gå ner i vikt för sin partners skull? Endast onanera? Ha ett öppet förhållande?
Det är alltså inte så för oss, Krille älskar mig oavsett hur min kropp ser ut och han föredrar former, ville bara ge exempel på vad vi låg och snackade om för dilemman.

Vi kom även fram till att vi båda två har blivit tillsammans med helt andra typer av människor än den typen vi tyckt är skit snygg vid första ögonkastet, haha. Det om något bekräftar väl verkligen att det är insidan som spelar roll 😀
På kvällen käkade vi mat på en uteservering i kvällssolen och åkte även en karusell, haha.

 

Vi pratade även en massa om vårt eget förhållande, vad vi tycker är bra och mindre bra. Att vi fortfarande känner ett pirr för varandra så helt dött är det inte, haha! Vi älskar varandra, och det är lätt att man i perioder känns som endast kompisar. Men vi känner fortfarande efter 9,5 år att vi är mer än kompisar. Det finns fortfarande ett pirr kvar. Vi lämnade Pite Havsbad med glädje och kände att vi båda älskade varandra lite mer än vi gjorde när vi kom dit <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tolv + åtta =