ATT FÖRÄNDRA BEHÖVER INTE KOSTA

29 november, 2019

I partnerskap med Desenio Outlet

Jag tror väldigt många har hört talas om Desenio som säljer prints, tavlor och ramar. Men nu skulle jag vilja tipsa om Desenio Outlet! Så gillar du inredning och framför allt tavlor och posters tycker jag du ska fortsätta läsa men även klicka in där för de säljer nämligen trendiga tavlor och posters till halva priset där inne! Du har självklart ångerrätt precis som vanligt, så det är ingen skillnad mot att beställa från ”vanliga” hemsidan. Det som skiljer förutom priset är att inne hos Desenio Outlet är det först till kvarnen som gäller. Tar en tavla eller poster slut så är den slut sen, de produkter som finns där kommer alltså inte in i lager igen. Så ser du något du gillar så gäller det att passa på. Sen att priset är lågt är ju bara en bonus, speciellt om du är en person som gillar att inreda ditt hem efter säsong till exempel. Fint och modernt behöver inte alltid kosta!
Jag tänkte visa några av mina favoriter som jag gillade ur kategorin texttavlor . Kika in där för att se fler alternativ.

Jag gillar också tanken av denna poster, att liksom bli påmind om att göra en önskan för dagen typ. Skulle kunna tänka mig att placera den i hallen vid nyckelskåpet som en sista påminnelse innan en lämnar hemmet.

De har såklart flera kategorier och fler produkter om du kikar in. Jag fastnade även för dessa två barntavlorna om du själv har barn som behöver lite fint på väggarna. Den blåa supercorn tavlan hittar du via länken och den kostar 35 eller 50 kronor beroende på vilken storlek du vill ha. Super bra pris eller hur?

Något jag gillar med Desenio är att de även på deras outlet sida satsar på att plantera två träd för varje träd som går åt till tillverkningen av deras produkter som de säljer. Deras print är tryckta på ett miljöcertifierat papper vilket betyder att träden kommer ifrån ett ansvarsfullt jordbruk.
Och det känns viktigt för mig att företag som kan och har möjligheten att påverka och göra sådana här val, faktiskt tar dessa val och drar sitt strå till stacken så att säga. 
Detta var mina tips, kika gärna in hos Desenio Outlet om du hittar något!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

16 − 14 =