ATT BLI LESS PÅ BARN?

8 augusti, 2019

För några år sedan tänkte jag att jag aldrig i hela livet skulle vilja jobba på förskola. Jag tänkte att hur skulle man orka jobba med barn och sedan komma hem till sina egna och ha energi kvar till dom? Att man på något sätt skulle bli less på barn liksom 🤓 
Men nu när jag hoppar in som vikarie på förskola så har jag insett att det inte alls är så. Nog för att jag kan vara trött vissa dagar efter jobbet, som med vilket annat jobb som helst. Men ändå finns orken till sina egna barn. I alla fall för mig. Det känns också ibland som att bus föder bus så att säga. Jag kan känna mig lite ”roligare” som mamma ibland när jag kommer hem från jobbet och har busat med barnen där.
Jag trodde jag skulle vara mer trött/less på mina egna barn när jag kom hem från jobbet på grund av att jag varit med barn hela dagen redan och så hem och fortsätta med sina egna. Jag tror ni kanske förstår vart det är jag vill komma? 😀

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

2 + 16 =