JAG HITTADE ÅSIKTER FRÅN DEN SÄLLSYNTA RÖVHATTEN

13 mars, 2018

Sådant här blir jag rent ut sagt så jävla förbannad över! Det är så att jag kräks lite i min mun om jag ska vara ärlig.
Vad är det för jävla folk egentligen? Och det som skrämmer mig mest, är att personen själv har två söner.
Söner som riskerar att återspegla sina föräldrars åsikter i skolan sen. Söner som riskerar att få andra söner att må dåligt över sig själva.
”Vill barnen vara transor så kan de vara det hemma men inte på förskolan!”
Ja men snälla Britt-Marie… Det finns ingen ON/OFF knapp för exakt NÄR man är transsexuell. Det handlar om en känsla av att inte känna dig, identifiera dig, med det könet du föddes med. Eller ja, det är så mycket mer än det. Men om du inte bott under sten de senaste åren så hade du kanske förstått, haft mer kunskap och varit mer öppen.

”Tycker ni att det är okej att en pojke ska få bete sig som en flicka på förskolan och smitta av sig på andra pojkar”
JA det tycker jag. Mindre macho män åt folket och mer män som vågar och är accepterade att visa känslor från och med nu och i framtiden! Vi behöver inga fler förvirrade tonårspojkar som inte vet hur de ska bete sig, hävda sig, för att inte klassas som tjejer, på ett nedvärderande sätt. Och med det menar jag till exempel när folk säger till pojkar eller tonårskillar att de presterar som en tjej i negativ klang, att de skriker som en tjej, gnäller som en tjej, gråter som en liten flicka. Du fattar nog poängen. Jag menar att bara för att en pojke vill ha en prinsess klänning (som klassas som tjejigt) betyder inte det att just denna pojke kommer bli ”något speciellt” i framtiden. Om du är gay eller transa sitter inte i vilka kläder du använder som liten. Men vad hade det gjort om ens barn är just gay eller transa? Man älskar sina barn för de dom är hoppas jag..

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

15 + 10 =