Artikelkatalog – Så fungerar det

29 april, 2014

I dagsläget vill i princip alla ha en stor och välbesökt blogg. Och det finns en del knep för att få det, både bra och fula knep.
Ett tips på bra knep är att använda sig utav en artikelkatalog.
En artikelkatalog fungerar som så att; du hittar en artikelkatalog som är nischad till din bransch eller ditt ämne. Jag utgår ifrån en produkt i mina exempel. Sen skriver du en så intressant artikel som möjligt för läsaren. Försök att SEO optimera din artikel genom att använda dig av ett sökord i din artikel och länka det ordet till din sida där du säljer din produkt. Självklart ska det vara ett relevant sökord. Om jag har en sida där jag säljer hudkräm så vill jag inte att sökordet clown ska länka till min sida till exempel. Men om du tycker att det verkar svårt att hitta ett sökord så har de flesta artikelkataloger ofta erfarna skribenter som kan hjälpa dig att skriva om din produkt och på det sättet marknadsföra och sökmotoroptimera din produkt så den hamnar högre upp hos sökmotorerna som till exempel Google.
Om du är nyfiken och vill veta mer om en artikelkatalog så kan du gå in på denna artikelkatalog, som är den enda i Sverige som är avsedd för byggbranschen. Dom har förklarat jättebra hur du ska gå till väga och samlat ett och annat råd, så ett tips är att gå in på deras artikelkatalog och läsa!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fem × 4 =