ÅRETS BABYBLOGG – HEDRAD MEN KOMMER INTE RAGGA

6 juni, 2017

Jag har blivit nominerad till årets babyblogg hos Babyshop! Vilket känns fantastiskt kul såklart, jag är super glad över nomineringen och de röster som jag fått <3
Självklart vore det super kul att hamna i top 5 men jag kommer inte jaga röster. Jag tillhör den kategorin av människor som själv tycker det blir tjatigt och jag blir less. Vi är ca 100 stycken som är nominerade och jag ser överallt, i bloggrupper, instagram, Facebook och så vidare att ALLA jagar röster. Jag känner på en gång att jag vill kräkas, ungefär, haha!
Inte för att jag tycker det är fel att jaga röster utan för att jag blir så less på allt ”tjat” som blir när så många människor vill få röster.
Jag kanske kommer påminna någon gång, för det vore som sagt super kul att hamna i top 5, men jag kommer inte lägga ner så mycket tid på att verkligen ragga röster.
Men vill ändå rikta ett stort tack till er som röstat och nominerade mig från första början. Bara det känns som en vinst som jag är så tacksam för <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

20 − 5 =