ÄR JAG EN DESIGNER NU?

3 mars, 2020

Ibland får jag för mig att jag har så himla bra idéer. Till exempel så vart jag less på min stora hylla i vardagsrummet och jag hittade ingen annan i rätt höjd liksom. Så då tänkte jag att det kan väl inte vara så jävla svårt att bara kapa av hyllan på rätt höjd? Självklart hade jag inte rätt verktyg hemma så jag fick ringa pappa och be snällt om hjälp. Han höll dock inte riktigt med om att detta var en sådan bra idé. Men tillsist så kom han hit och skulle hjälpa mig att såga itu min hylla. Ända in till att han satte sågen i hyllan tyckte han att detta kanske inte var en sådan himla bra idé ändå.
Jodå, har jag fått för mig en sak så kan jag vara svår att rubba på, haha.

Nu är inte detta kanske världens bästa efter-bild men jag tycker fan inte att det var en dålig idé att såga av hyllan. Det vart mycket luftigare och finare.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

1 × 3 =