ÄR DET SEXUELLT ATT PUSSA SINA BARN PÅ MUNNEN?

12 april, 2018

Hur i helskotta kan det anses som något sexuellt eller äckligt att pussa sitt barn på munnen?
Alltså, det ENDA sjuka i debatten kring att pussa sina barn på munnen eller ej är de människor som jämför det med något sexuellt. Jag pussar mina barn varje dag och kommer fortsätta med det så länge de själva vill, jag älskar deras små pussar <3
Man kan inte jämför vanliga munpussar med pussar som är mer åt det sexuella hållet, det finns olika varianter av pussar! För att nämna några;
* Passionerade pussar
* Tungkyssar
* Hej-hejdå pussar

Ibland kan jag pussa Krille passionerat (det händer, men fan inte ofta) och när vi ska säga hejdå är det bara en jag älskar dig hejdå puss, en snabb dutt liksom. Samma slags puss jag kan ge mitt barn.
Jag älskar mina barns små pussar, speciellt när det är dom själva som tar initiativet och kommer och vill pussas.
MEN är de så att någon utav dom inte vill ha en puss eller kram någon gång jag tar initiativ och frågar så respekterar jag det. Ett barns NEJ ska man respektera för att visa att dom själva bestämmer över sin kropp tycker jag.
PicMonkey Collage4

Att kunna visa sin kärlek med oskyldig puss är bara fint, jag säger också att jag älskar dom ganska ofta. Inte varje dag men flera gånger i veckan i alla fall.
Många i min familj är också dåliga på närhet och mina föräldrar har aldrig sagt att dom älskar mig, eller jo någon enstaka gång har dom sagt det åt mig. Men både min mamma och pappa är sjukt dåliga på att prata om känslor. (Sorry, om ni läser detta, men det är sant)
Men jag vet att dom älskar mig. De visar de på massor av andra sätt än att just prata om känslor. Men jag vill lära mina barn att det är okej att visa och prata om känslor.
Nu känns det som jag kom ifrån ämnet lite så nu ska jag gå och hämta hem mina barn och pussa på dom istället <3
 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Carro 12 april, 2018 at 19:50

  Jag blir så trött på människor som kommer med dessa kommentarerna om att det skulle vara sexuellt att pussa sina barn på munnen Jag är så trött över lag på detta samhället vi lever i idag. Det skulle absolut inte förvåna mig om att det snart kommer en förbjud regel över att få bada naken med sitt barn.Dessa människor skulle nog få en hjärtinfarkt om dom såg hur jag & sonen pussas när vi säger hejdå på förskolan på morgonen.Det är sonen som mer än gärna vill pussas & kramas med mamma innan hon går i väg.Jag skulle aldrig få för mig att tvinga honom att pussa mig eller köra med mutor för att få en puss i från honom.

 • Reply Madde / ⭐️ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ⭐️ 20 juli, 2016 at 13:11

  Jag hängde på Lunarstorm när jag fick barn 2004, något år senare eller var nog 2007 när jag tänker på det tog jag ett foto på mig och sonen där han pussade mig på munnen. Jag la bilden på min presentation på Lunarstorm och det blev ett jävla liv på sidan Flashback. Folk kallade honom äckelunge (hmm?!) och jag var vidrig som pussade mitt barn. Då tog jag illa upp, var 22 år och blev skitledsen. Idag tycker jag mest det var löjligt! Varför skulle det vara fel att pussa sitt barn?! Det är ju bland det goaste ens barn kan göra när man får världens kram och en puss från dem. Trodde nog att världen kommit längre på 9 år, att tiden liksom gör annat men tydligen inte. Pussas så mycket ni vill och skit i folk, dem är inte värda det!

 • Reply Annika- Gravid med fyran 20 juli, 2016 at 10:38

  Alltså en kladdig puss från ett av sina barn är det bästa som finns ❤️

 • Leave a Reply

  8 − ett =