ÄR DET INTE ÄCKLIGARE ATT SUGA EN KUK?

6 december, 2016

HAHA alltså seriöst, jag tror att jag dör en smula! Av skratt alltså.
Jag har tidigare sagt att jag inte är ett fan av Nyheter24 för jag tycker deras så kallade ”journalistik” suger. Plus att de alltid ska vrida och vända på saker och ting så det ska framställas på ett sätt som alltid gynnar dom och klick. Jaja!
Tycker det är lite väl löjligt och överdriver att smälla upp en artikel om det, haha! 😀
Pratar lite om det på instastories om ni följer mig där, mediamamman.se heter jag på instagram.

I korta drag; Jag är en bra vän som ställer upp för mina nyfikna vänner, haha! (önskar jag kunde göra skratt smileyn som finns på telefonen)
Ett par bröst är inte så farligt. Och om vi ska snacka äckligt. Är det inte, rent tekniskt sätt, äckligare att suga en kuk än att ha ett bröst i munnen? Men nej då, ni suger gladeligen era partners kukar men det är äckligt att Nikolina sugit lite på mitt bröst, haha. LOGIKEN.
Jag älskar er fast ni har smutsiga snoppar i munnen 😀 hahah!

15369218_10153903598016607_6446462285237581328_o

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tjugo − 5 =