Aquaria vattenmuseum – Vi var på deras VIP event

24 mars, 2015

Igår var hela familjen inbjudna till Aquaria vattenmuseum där ett VIP event skulle äga rum. De har gjort en ny havsutställning som skulle invigas! Aquaria vattenmuseum ligger ute på Djurgården, inte alls långt ifrån Gröna Lund, så jag visade Alfons vart vi ska åka karuseller i sommar! Jag och barnen tog en liten tripp till Stockholm igår och besökte detta VIP event hur som helst. Fick en kommentar om att en var imponerad utav mig som åker själv med barnen. 
11075267_10152586831426534_1832167599_n
På tåget på väg till Stockholm med mina minions

Jag kände mig lite som en bonde igår, haha. Det var mestadels svenska kändisar och jag. Fast det var en person som fick mig att känna mig lite mindre som en bonde. För denna person, var mer som en bonde än mig 😉
Det var Peter Forsberg som var mer utav en bonde än mig, när vi diskuterade SL och hur spårvagnen går. Det var himla kul! Jag var som sagt där själv med barnen. Så det var mycket trevligt när Peter kom fram och frågade efter en blöja och sen berättade för sin sambo Nicole vem han fick låna blöjan av. Jag och Nicole började prata om det var så trevligt! Hon verkar som en helmysig person. Och så hade vi barn i samma ålder. Alfons lekte med deras son Lennox som var 2,5 år. Alfons blir ju 3 nu här i maj. Och så hade dom en liten tjej på 6-7 månader, Ines är 8 månader.
Så alla våra barn var nyfikna på varandra!

aquaria vattenmuseum

Vi fick vara med och mata fiskar, se en show inne i stora tanken när Lisa gosade med rockorna, vi fick se på när hajarna fick mat, vi fick guidade turer, det bjöds på vårbuffé och barnen fick ett litet gosedjur med sig hem!
Stor eloge till all personal som så glatt svarade på alla frågor fast det med stor säkerhet redan svarat på just den frågan 40 gånger innan.

aquaria vattenmuseum
På bilden högst upp till vänster så sitter Lisa och visar Alfons vart det ligger ett hajägg

PicMonkey Collage13
På bilden högst upp till höger ser ni den stora fisken vi fick vara med och mata med räkor. Alfons somnade gott på pendeln hem, helt slut efter VIP event hos Aquaria vattenmuseum och deras nya havsutställning.

En endaste sak ångrar jag. Och det var att jag inte klev upp på röda mattan och vart fotad utav hänt extra och den andra pressen. Jag fick lite kalla fötter och tänkte att ”varför skulle dom vilja fota mig?” Hjärnspöken du vet.
Framför mig i kön till att bli fotad stod bland annat Olle Sarri och Anna Littorin. Tobbe trollkarl var där och en massa andra skådisar, barnprogramledare etc. Så jag kände mig lite som en nobody och smet förbi och gick in.
Vilken jag ångrar GALET MYCKET idag. Jag ska inte tänka sådär. Det finns aldrig något vi och dom. Inte i något sammanhang. Så jag ångrar att jag inte vågade.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply stephanie 25 mars, 2015 at 08:09

  sv:Hej,
  visst var det en hit för barnen?
  Vi hade riktigt skoj! 🙂

  Kul att du kikade in på min blogg 🙂

  allt gott!

 • Leave a Reply

  sjutton + 10 =