ÄNTLIGEN ETT VÄRT BLACK FRIDAY ERBJUDANDE

24 november, 2017

Inlägget är i samarbete med Furniturebox

Jag skrev ett inlägg här om dagen om hur vi ville skifta rum här hemma i lägenheten. Att vårt stora vardagsrum ska bli ett barnrum och att vårt sovrum ska få bli ett kombinerat sovrum och vardagsrum med bäddsoffa i.
Nog för att jag är måttligt less på att bli sönder tjatad om black friday, jag menar det har skickats mail om det i en veckas tid nu som inte ens har haft några bra erbjudanden.. De flesta kör med 15-25% rabatt vilket jag inte tycker lockar. Så jag vart glatt överraskad när jag såg priserna hos Furniturebox! Black friday är ju ett alldeles ypperligt tillfälle för oss att passa på att fynda lite inredning, så jag har faktiskt lyckats hitta en bäddsoffa som jag tänkte komplettera med en pall till. Och så är ett av mina favorit bord nedsatt!! Jag har spanat på detta marmor soffbord länge, men har i ärlighetens namn varit lite för snål då bordet egentligen kostar 5995:- men nu är det nedsatt till 2295:- när underredet är i ”guld”, det är mässing egentligen. Med svart underrede kostar bordet endast 1495:- men jag vill inte välja efter priset utan vad som är snyggast. Jag lutar åt underrede med mässing, vad tycker du är snyggast?

Bäddsoffan är nedsatt med nästan halva priset också, så då kan jag lika bra slå till. Det känns som att jag har haft tur, haha! Det känns smidigast att beställa allt från ett och samma ställe så att vi får hem allt samtidigt istället för att löpa till utlämningsställe flera gånger om.
Bäddsoffan är mörkgrå och ser ut så här i färgen, vilken färg på soffbordets underrede skulle du välja då? Jag tänker mig en ljus matta och väggen bakom soffan kommer antagligen vara ljusgrå som det känns just nu!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

6 + femton =