ANSIKTET HAR FÅTT TVÅ NYA FAVORITER

18 mars, 2019

Jag har testat två nya produkter från ett märke som heter The Ordinary. Jag har kikat på detta märke ganska länge och varit nyfiken. Men jag har inte kommit till skott att köpa någon produkt. Dels för att det finns så många olika alternativ så jag har inte riktigt vetat vilken jag ska välja. Och sen just att det är en syra så har jag inte riktigt vetat hur min hud skulle reagera. Så det slutade med att jag gick in till en fysisk butik istället där de sålde dessa produkter och pratade med en som jobbade där. Så hon hjälpte mig att välja ut två produkter som är för torr hy. Det vill säga att de innehåller och ger väldigt mycket fukt. De var dessutom väldigt billiga. Jag har för mig att krämen kostade 69 kronor och syran kostade 89 kronor. Om man jämför med många andra märken så brukar krämer ligga på allt från 129 till 500 kronor? 

Jag har testat dessa produkter nu i snart två veckor och är så himla nöjd! 
Jag är inte alls lika torr i ansiktet längre och nu känns det faktiskt roligt att rengöra och smörja in sig på kväll och morgon, haha. Det är något som känts tråkigt och jobbigt innan. Och även om jag smort mig så har jag känt mig torr. Dessa produkter ska jag hålla hårt i! Något som kan vara värt att veta är att det är super viktigt med solskydd i ansiktet sen när man använder syror.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

2 × 1 =