ÅNGEST INFÖR VÄGNINGEN

22 november, 2017

I morgon är det dags för att ta ny vikt på Aline och jag känner en sådan himla ångest i kroppen.. Jag är rädd för att hon ska ha gått ner i vikt igen och då är jag rädd för att vi kommer bli inlagda på sjukhuset igen. Jag vette katten om jag pallar med det alltså! Det var så himla påfrestande sist. Just nu känner jag bara ”åååååååh, jag vill iiiiinteeee” .
Varför kan hon inte bara gå upp i vikt så vi kan få njuta av den här tiden? Jag känner mig faktiskt på riktigt ledsen över att dessa tre första månader bara har gått upp i rök. Jag känner mig lite lurad, min sista bebis och jag får inte njuta. Det känns både orättvist och ledsamt på samma gång.

Hon har både igår och idag haft så himla ont i magen, bara skrikigt mest hela tiden. Flexar och går upp i brygga, men i sjalen somnade hon gott och höll hårt i mitt halsband <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tolv + 1 =