Älskade unge jul – Avsnitt 2

2 december, 2015

Avsnitt två av Älskade unge jul kom ut igår! Har du kollat?
Haha vad tycker du om mitt värsta julminne? 😉
Jag ska berätta om det.
Det var som sagt så att när min farmor fortfarande var i livet så gjorde hon alltid ägghalvor med creme fraiche, rom och räkor. En jul så hade hon skippat det. Och jag bokstavligt talat föll ner på knä och skrek NEEEEEEEEEEJ!
Jag föll sedan vidare ner på rygg på golvet. Och där låg jag på golvet, på rygg med armarna i kors och var SUPER SUR. Jag kunde för allt i världen inte förstå hur tusan hon kunde skippa ägghalvorna! Ungefär resten av kvällen var förstörd för mig. Jag ska tillägga att jag var rätt gammal ändå när denna katastrof inträffade. Jag skulle gissa på… 16?
I dagsläget har detta hemska minne, haha, blivit till ett av de bättre minnena i stället.
Det är fortfarande något som familjen skämtar om vid julen, ingen vågar skippa ägghalvorna och vi alla minns då farmor <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

1 × 2 =