Älskade unge jul – Avsnitt 1

24 november, 2015

Då var dagen äntligen kommen! Dagen då Älskade unge jul har haft premiär. Det är så jäkla roligt att det vart en julspecial till följd av säsong 1. Jag har nyss kollat på avsnittet och WOW! Så mysigt och jag började nästan gråta av de klippen från Kajsa-Stinas förlossning. Här kommer första avsnittet, kika på det, så diskuterar vi lite här nedan.

Så, när är det okej att börja plocka fram julpynt egentligen?
Som jag säger i avsnittet så bor jag tillsammans med Mr Grinchen himself, ungefär. Inte riktigt så illa är det. Men inte långt ifrån, haha. Om jag fick så skulle jag gärna börjat pynta ungefär nu. Det är ju faktiskt samma vecka som första advent! Då får man smygstarta lite tycker jag. Men första advent är ABSOLUT den dagen som allt pynt ska fram! När julpyntar du?

Att knipa då, är det någonting som du gör?
Jag är faktiskt oerhört dålig på det. Jag gör det när jag får en påminnelse om det. Typ som nu när jag såg programmet, haha. Jag har även haft turen att jag inte har haft några problem med att hålla tätt trots att jag har slarvat med knipisarna.

Vill bara flika in lite granna kring amning. Det tar tid innan mjölken rinner till och innan bebis kanske lyckas hitta rätt grepp. Vill du amma så ha tålamod <3 Bara för någon dag sedan såg jag en bekant skriva ut att hon inte kunde amma för att det inte fanns mjölk, bebisen var bara någon dag gammal. Jag vill ju helst av allt bara rycka ut och informera om att det är fullt normalt att det är så och att hon inte borde ge upp än. MEN. Det känns inte riktigt som min fight. Varje mamma måste själv bestämma sig och själv också läsa på och lära sig om amning eftersom att det är en stor brist på kunskap och/eller information kring amning på många BB och BVC. TYVÄRR.

Hoppas du gillade avsnitt nummer ett av Älskade unge jul och att du vill kolla på nästa avsnitt och höra om mitt värsta jul minne 😉

PicMonkey Collage1

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Göteborgsmamman 25årig gravid småbarnsmamma 26 november, 2015 at 10:46

  Hej fina!
  Vi var på Peter Jöbacks premiär igår. Kika gärna in för att läsa mer om denna underbara man <3
  Ha en härlig dag!
  Kram. <3

 • Reply Eva 25 november, 2015 at 09:03

  Haloj!
  Jag längtade länge på att första avsnittet skulle komma ut och den 23 la jag redan märke till att Aftonbladet släppt ut första avsnittet så jag tjuv startade o kollade såklart omedelbart! 🙂
  De va verkligen jätte fint o bra avsnitt tycker jag, alltid bra diskussioner o så kul att få lite olika åsikter om ämnen 🙂
  Det här med när de är okej att julpynta, jag är hemifrån o bor i Finland. o nu e de så att kommande helg så firar vi ”Lilla-jul” här alltså vill man gärna ha fram julpynt o lite julmusik redan då 🙂 De finns även dom som tar in en lite ”Lilla-juls-gran” för att komma in i stämning 😀
  Nu väntar jag ivrigt på nästa avsnitt! 🙂

 • Leave a Reply

  20 − 13 =