Första Aloe vera shoten!

6 maj, 2014

God morgon! Idag är det verkligen en GOD morgon! Jag har precis testat min första Aloe vera shot med smak av tranbär och äpple! Och det var verkligen GOD! Jag vart förvånad faktiskt. Jag trodde på riktigt att den skulle vara äcklig. Jag förväntade mig att aloe vera shot skulle vara som att få stora klumpar med aloe vera som känns som snorkråkor. Den uppfattningen har jag fått ifrån att jag en gång testade det där aloe vera drycken som finns på flaska i varje butik. Som enligt min mening var skit äcklig och jag höll på att kräkas för att det var som att få snorkråkor i munnen som simmade omkring.
Men den här! Den var verkligen skit god! Jag ville dricka mera! Och det var inga stora aloe vera shot innehöll inga stora klumpar som simmade omkring i munnen på en. Riktigt god smak som sagt! Den luktade gott också, lite som saffran tyckte jag, men det va nog tranbären som doftade mest. Om ni vill läsa mer om dessa aloe vera produkter så skrev jag ett inlägg om det HÄR igår.
aloe vera shot

 

Och så är det en god morgon för att idag är det dags för barnmorskebesök igen! Ska bli intressant att se hur värdena i kroppen har förändrats och såklart att få lyssna på bebis <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

17 − 13 =