ALLT ÄR TILLÅTET I KRIG, KÄRLEK & MENS PERIOD

10 augusti, 2018

När man har mens. Går omkring arg som fan helt utan anledning med en gångstil som påminner om våra förfäders för det även känns som snipski ska falla ur vilken sekund som helst. Då får man likt ett vilddjur sitta i bilen, utanför affären på parkeringen och äta choklad. Helt utan skam. Jag får väl dock också ta och erkänna att detta faktiskt inte är första gången detta händer i mitt liv.. Synd bara att jag vart så jäkla illamående efter detta, men det gör inget, det är fortfarande värt det där och då. Haha!

Sen har jag fan med problem med att jag blöder så jävla mycket! Jag har de största jäkla raket tampongerna men blöder ändå igenom på max två timmar de första dagarna av mensen. Sjukt irriterande. Det känns som att jag inte gör något annat än att sitta och dra ut och trycka in tamponger i mitt underliv liksom. Någon mer som blöder mycket?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sandra 11 augusti, 2018 at 18:45

    Kag blöder ganska så mkt, men som tur är har den inte kommit tillbaka ännu efter senaste bebisen. Kan dessutom inte använda tampong då den skaver, känns och är obekvämt.
    Men vet att de som använder menskopp tycker det är bättre än tampong. Jag har inte provat det men kanske du kan prova det??

  • Leave a Reply

    fem × två =