ALINE´S GLASÖGON

13 december, 2018

Nu har Aline haft sina glasögon sedan i måndags, så i fyra dagar. Det känns dock som att dom är för stora? Det är ett gäng som påpekat det på Instagram också. Jag har i alla fall tänkt att ta mig in till stan idag och gå tillbaka till Synsam för att se om jag kan få någon hjälp. Det känns om glasögonen trycker på öronen så hon får så kallade Toker öron, du vet, ena dvärgen i Snövit och de sju dvärgarna. Samt att det är väldigt mycket mellanrum mellan bågarna och huvudet. Jag la också märke till att det inne på dessa bågar står 40, och de vi provade i butiken stod det 38 eller 39 på vill jag minnas. Jag antar att det har något med storlek att göra.
Det känns också som att Aline tycker det börjar göra ont efter ett tag för i början har hon glasögonen på sig utan protest. Men ju längre hon haft dom desto kortare stund vill hon ha på sig dom, det blir mer bråk och hon blir ledsen av att ha dom på sig.
Det lustiga är att jag påpekade när vi hämtade ut dom i måndags att de såg ut att trycka på öronen, men hon bara ryckte på axlarna och sa att vi får prova dom ett par dagar. Men nu har vi gjort det och jag tycker inte att det funkar. Så jag hoppas det finns någon hjälp vi kan få idag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

2 × två =