ALINE TOG SINA FÖRSTA STEG

19 september, 2018

Från en tråkig grej till en rolig!
Jag har fått möjligheten att pitcha in en idé hos en ganska stor plattform så nu ska jag bara använda varenda liten cell jag har i hjärnan till att formulera den så bra som möjligt så den blir oemotståndlig och svår att säga nej till, haha! Det känns i alla fall kul att få chansen att göra presentationen och sen kan jag bara hålla tummarna!

Och så hade jag en till rolig sak som hände igår! 
Aline har de senaste två dagarna stått utan stöd själv i 5 sekunder cirka och igår tog hon sina första stapplande steg! 1 år och 1 månad är hon ganska exakt. Jag dör så söt, min lilla plutt. Hon är ju så liten i kroppen så ser så roligt och knasigt ut när hon står helt själv. Hon var 71 cm lång och vägde 7050 gram på sin 1års kontroll.
Både Alfons och Ines var runt 1 år och 3 månader när de började gå lite fler steg i rad. Får se om Aline börjar gå liiiiite före dom eller om hon också kommer vara 1 år och 3 månader.
Det finns en video i mitt flöde på Instagram för den som vill kika <3 
Klicka på denna länk så kommer du direkt till filmen.

SÅ glad över att stå helt själv!


Här tar hon ett steg!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

13 − tolv =