Alfons vaknade mitt i natten och var otröstlig för vadå?

20 september, 2015

Jag måste berätta om Alfons. Igår kväll tog vi en promenad med kidsen i vagnarna så fick dom slockna där i.
När vi kom hem sen så plockade jag och Linnéa fram diverse olika ostar och svullade i oss. Jag älskar ost. Jag skulle seriöst kunna leva på det. Hur som helst, efter som att Alfons somnade i vagnen så bar jag direkt in honom till sängen. Han vaknade vid 03 i natt och var super ledsen. Gissa anledningen?
Jo, vi hade ju glömt att läsa hans nya spindelmannen bok han fick i present… haha! Jag fick övertala honom att det var natt och att vi kunde läsa den i morgon, det vill säga idag. Så som du kunde se i förra inlägget har vi lekt järnet med gubbarna och boken.
Nu ska vi bege oss ut på skördemarknad!

12007092_10152942430836534_469202548_n

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

5 − fyra =