AFTER DAGIS

11 oktober, 2018

Igår var jag och barnen iväg på något som kallas för After Dagis. Det är olika uppträdanden varje gång och avslutats med att maskoten Hebbe kommer på slutet och det blir dans. Det är verkligen super uppskattat av barnen och det är alltid fullt med folk där. Jag älskar det! Det är en av sakerna som gör att jag älskar Heby. Vi har bott här sedan slutet på 2012, så ganska exakt 6 år snart. När vi köpte vår lägenhet hade vi aldrig tidigare varit i Heby. Folk kan än idag ifrågasätta varför vi bor här ute.
Men jag älskar det ta mig tusan. Varför? Jo för att det händer alltid något! Folk tar sig tid och energin att försöka skapa evenemang och så vidare. Det känns också som att det blir mer uppskattat i ett mindre samhälle än i en storstad. Saker och ting kostar inte lika mycket heller. Nu syftar jag på till exempel aktiviteter. Jag vill fan aldrig flytta från Heby tror jag. Det skulle vara om jag får ett pangerbjudande på jobb som jag inte kan tacka nej till och måste flytta för. Annars trivs jag fan här <3 
Lite fler vänner här i byn skulle inte skada dock.

Hur som helst, After Dagis hade igår besök av clownen Bandy. Han kom ifrån cirkusevent.se om jag fattade det rätt (vi kom lite sent) och han var riktigt rolig. Barnen skrattade och engagerade sig i hans show.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

elva − tre =