ÄCKLIGT ATT ÄRVA UNDERKLÄDER?

10 december, 2017

Jag läste just ett inlägg där en person tyckte att det var äckligt att syskon ärvde underkläder av varandra.
Jag kanske är dum i huvudet men exakt vart ligger det äckliga? Jag förstår inte logiken.. Varför är det äckligare att ärva sin systers tvättade trosor än att ärva sin systers tvättade tröja? Vad är skillnaden? Att det har varit ett kön i trosorna?
Då hoppas jag för jössenam att inte ungarna delar badvatten med varandra heller, haha!
Nä men ni fattar säkert hur jag menar. Jag vet ju inte vad den där tröjan råkat ut för, syrran kan ju ha petat snor kråkor på den eller till och med kliat sig i snippan med den. Så tröjan behöver ju inte vara fräschare den, haha.
Och förhoppningsvis så blir ju kläderna lika mycket rena av att tvättas 😀
Vad tycker du? Är det äckligt att syskon får ärva underkläder?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

6 + nio =