STOCKHOLM BEAUTY WEEK 2019

15 maj, 2019

Igår åkte jag till Stockholm och gick på pressdagen av Stockholm Beauty Week. Jag har faktiskt varit med ända sedan 2014, jag känner mig ärad som fått komma så många år i rad nu! Jag såg en del bekanta ansikten, bland annat Platin Carlsson. Alltid lika trevligt att hänga med henne.
Nytt för i år var att de öppnade pressdagen med ett sång och dansnummer, det var oväntat och satte liksom stämningen för resten av dagen tycker jag! 
Min dag var i alla fall präglad av glädje, energi och nyfikenhet. Jag vart även intervjuad och filmad när jag gick omkring och pratade med utställare så det ska bli kul att se om något av det kommer med, haha.

En produkt jag tyckte lät väldigt spännande var Eco by Sonya som bland annat har naturlig brun utan sol.
Face tan water är speciellt framtagen för ansikte, nacke och dekolletage och är en flytande självtanningstoner och Invisible Tan är en lotion som ger en vacker solbränna för ansikte och kropp och du ser slutresultatet efter 8 timmar. Den är genomskinlig, kladdar inte och lämnar inga spår på kläder. 

Nordic Superfood by Myrberg har jag erfarenhet utav tidigare faktiskt. Det handlar om skönhet inifrån. Superfood som ersätter kosttillskott och kommer ifrån nordiska bär och växter. På plats under Stockholm Beauty Week 2019 lanserar de en ny hemlig kollagenprodukt som jag fick ta del av. Jag tror den kommer att bli populär och omtyckt hos många, så håll utkik! Ska du besöka Stockholm Beauty Week i morgon så passa på att gå förbi montern som ligger på femte våningen, inte långt ifrån Eco by Sonya. 
I montern bjuds det på en beauty shot med kollagen och havtorn.

Depend är ett svenskt företag som jag också har erfarenhet av tidigare. Depend minilack är en hyllad klassiker som finns i över 60 färger. Kollektionerna uppdateras flera gånger per år för att ständigt ligga i framkant och matcha säsongens mode med de trendigaste färgerna. 
Jag fastnade för denna kollektion med inspiration från Marrakech och även deras Mermaid kollektion gillade jag. Ines gillar måla naglarna så dessa minilack är något vi brukar köpa. På plats på Stockholm Beauty Week får du bland annat hjälp med att fixa naglarna, så besök dom om du vill piffa till naglarna.

My White Secret är naturlig tandblekning som tagits fram tillsammans med tandläkare och är helt fria från peroxider, SLS, fluorid och parabler. Genom att välja ingredienser och material som värnar om djur, natur och hälsa vill My White Secret göra världen lite schysstare. 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sandra 16 maj, 2019 at 17:14

    Eco by Sonya lät spännande, just att det ska vara naturligt. Planerar du att göra en ”upp till bevis” eller liknande?

  • Reply Platin Carlson 16 maj, 2019 at 08:16

    Så mysigt att träffa dig igen!

  • Leave a Reply

    tjugo − 9 =