PRAKTISK INFO OM BARNMÄSSAN ÄLSKADE UNGAR

22 september, 2016

På morgonen har vi varit på kyrkis och lekt, fikat och haft sångstund. Det är precis som öppna förskolan bara att det är kyrkan som håller i det. Och nej det är inte massa gud snack för det som någon frågade om förut.
Senare idag tar jag mitt pick och pack och drar till Örebro och barnmässan Älskade ungar som startar i morgon!
Jag var där som vip bloggare förra året och ska dit även i år, det ska bli SÅ KUL att få träffa alla. Jag som skrivit att jag saknar att få EMELIE tid.
barnmässan älskade ungar

Jag tänkte dela med mig av praktiskt info som gäller barnmässan Älskade ungar. Till exempel har jag sett att det har varit frågetecken kring goodiebagsen som delas ut. Precis som förra året så delar vi under fredagen ut 100 goodiebags till de första hundra besökarna. Under lördagen delar vi ut 100 Loppi påsar till de hundra första besökarna.
Så det är alltså olika beroende på vilken dag du går, eller om du går båda dagarna får du två olika. Även Babybag kommer finns på mässan och dela ut en tygkasse med fint innehåll till alla nyblivna föräldrar under mässan, det gäller så långt lagret räcker!
Kom i tid vettja så du lyckas knipa en goodiebag!
14238135_1755251071358510_3904298503294105262_n

Barnmässan Älskade ungar öppnar klockan 10 båda dagarna. Men de stänger kl 18 på fredagen och klockan 16 på lördagen. Barn under 15 år går in gratis med betalande vuxen.
Det kommer att finnas en kö för de som köpt förköpta biljetter och en annan kö för de som måste köpa på plats. Naturligtvis kommer kön för förköpta biljetter att gå snabbare.
Toaletter finns i början av hallen till höger om du står med ingången i ryggen.
Det finns ett fik i mässhallen som Conventum ansvarar för samt en restaurang om du går en trappa upp.
Det finns en massa roliga aktiviteter inbokade, se schemat nedan.
barnmässan älskade ungar

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tre × fem =