Så hittar du din motivation igen!

29 april, 2016

Sponsrat inlägg
I morse steg jag alltså upp kl 06 och 06:30 stod jag vid poolkanten redo att hoppa i plurret!
Det har aldrig tidigare i världshistorien hänt mig, så jag skulle vilja påstå att jag slagit ett personligt rekord, GRATTIS TILL MIG.
Inne vid bassängerna var det nedsläckt och tänt med levande ljus, super mysigt! Men det kändes lite farligt, varmt vatten, mörkt och tända ljus. Som gjort för att en ska somna, haha.
Jag simmade i en timme och varvade med att stå och trampa vatten för glatta livet bara för att göra det hela lite extra jobbigt. Efteråt bastade jag ett tag. Kom hem igen till kl 08 och då satt barnen och åt frukost.
De brukar vakna kring 08 i vanliga fall, men Ines vaknade när jag gick upp så det vart en tidig morgon för alla.

Här sitter jag helt ensam i bastun och tar mig lite egentid. Men jag fick ju också stiga upp kl 06 för att få den, haha. VARFÖR har inte Iphone gjort selfiekameran bättre än den är? Det finns en inbyggd jäkla robot (Siri) som kan prata med en, men en bra selfiekamera är tydligen för mycket att kräva..

Vad var det då som släpade detta morgontrötta grottmonster upp ur sängen i morse? Svaret är min vilja. Mitt jäkla pannben. Jag känner att jag har tappat kosten och träningen, snubblat ur min hälsosamma bana som jag mår bäst i. Eva frågade mig om jag ville följa med och min första spontana tanke var ju då NEJ. Dels för jag aldrig är vaken denna tiden och det gjorde att jag kände – FY FAN vad jobbigt.
Men så tänkte jag att jag bara borde göra det. Jag vill ju komma igång igen. Då går det inte att gå omkring och tycka att det är jobbigt, haha. Jag såg detta som en chans och som en kick att komma igång igen, pallar jag ställa klockan på 06 och hoppa i plurret 06:30 så klarar jag allt, haha. Såklart känns det som en stor boost att ha gjort detta nu än om jag hade hittat på en ursäkt och legat kvar i sängen och trynat.
Men det är inte alltid så lätt att hitta den där motivationen eller punkten som driver på en. Därför gillar jag denna lista som förhoppningsvis hjälper en att hitta sin motivation! Läs motivationsguiden.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tolv − 9 =