I maj far vi till Grekland!

6 april, 2016

Sponsrat inlägg
I slutet på maj ska hela familjen ut och resa! Vi ska åka till Grekland igen. Förra sommaren, fast i juli for vi till Grekland, Kreta. Pappa och Karin bjöd med alla oss barn på en resa dit och så överrasknings gifte dom sig! Det var första gången för mig på Grekland faktiskt och jag vart helt förälskad i Hersonissos som staden hette vi bodde i förra året. I år ska vi testa på Rhodos tänkte vi.
Precis som förra året så flyger vi runt 06 tiden på morgonen och har därför valt att bo på hotell vid Arlanda från dagen innan. Det var himla skönt att slippa gå upp mitt i natten med två småbarn. Visst vi fick ändå gå upp tidigt, men inte i jämförelse med om vi hade sovit hemma. Plus att vi hann äta frukost och leka i den fina lekplatsen vid gaten.
Det är verkligen något jag rekommenderar om en reser med småbarn, att bo kvar natten innan. Då har en lite energi kvar när en landar vid sin destination också!

Alla typer av hotell och i alla prisklasser

Det finns många olika sök och hitta sidor när det gäller boende. Jag gillar Hotelspecials, jag gillar den gula färgen de har på sin hemsida, haha! Det påminner lite om en solnedgång.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sju + sex =