Det känns lite som att vara otrogen

28 december, 2015

Nu är jag så där dum igen. Att jag bara staplar allt på hög för att det blir för mycket. Jag har för mycket att göra gällande bloggen just nu. Jag har ett X antal inlägg som ligger på kö och som ska publiceras, mail som ska svaras på och så vidare. Det ÄR kul! Men det blir inte roligt när jag inte hinner med bloggen på det sättet jag vill. Det blir inte roligt när jag inte hinner med min familj på det sättet jag vill.
Det känns lite som att vara otrogen. När jag är med familjen tänker jag på bloggen. När jag är med bloggen tänker jag på familjen. Nu sitter jag inne i sovrummet och i köket sitter familjen och spelar spel. Ja du hör ju själv. Gissa vilket jag helst skulle göra egentligen? Jo spela spel. MEN. Då tänker jag ändå på allt jag har som ligger på hög gällande bloggen. Så lika bra att få det undanstökat!

Under jul har jag inte varit så super taggad på att blogga faktiskt. Det handlar trots allt om att vara med familjen då tycker jag. Vi har sovit mycket hos min mamma så jag har velat passa på att vara närvarande där. Inte sitta och visa bilder på bloggen. SÅ. Nu ska jag ta och svara på lite mail och ta tag i att presentera de sista vinnarna i julkalendern!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

två × fem =