Julavslutning

18 december, 2015

Igår var det julavslutning på både kyrkis och gympan. Jag gillar torsdagar. För då går vi först till kyrkis mellan 09-11.30. Där är det sångstund, fika och massa lek för kidsen och en annan får prata med andra föräldrar! Efter det går vi hem och käkar lunch och Ines sover middag. Vi hinner leka en liten stund och sen är det dags att packa för att gå till gympan vid 15:45 tiden.
Lagom när vi kommer hem igen, vid 17:30 tiden så är det dags för middag, Bolibompa, lite lek och sen sagostund och sovtajm. Himla skön dag tycker jag. Så här med dubbar jag torsdagar till min favorit dag!
Här kommer lite bilder från igår. Ines fina klänning kommer från Lipfish!

Haha Ines är så rolig, när jag tar fram kameran och slår på selfiemode så gör hon denna flin liknande minen. Hahah lilla Gullan. Hon ser rätt så skojig ut 😉

Efter som att det var julavslutning fick vi klä ut barnen om vi ville. Kyrkis personalen ville gärna ta kort på alla och ha med i deras tidning. Ines tänkte mer; Vadå sitta ner bland alla andra? Jag vill stå längst fram och vifta med stjärnan! 😀

Dags för amningsbreak tyckte Ines mitt i alltihopa. Klart hon får! <3 Och på bilden i mitten står hon och pussar på grisen, haha!

Så gulligt när de små tänderna sticker fram <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

2 × 1 =