Vaccination – En pest eller kolera situation

16 december, 2015

I Älskade unge avsnitt tre så snackade vi i MammaMaffian om vaccinering också men det kom inte med i programmet. Jag och Krille velade väldigt mycket om vi skulle vaccinera våra barn eller inte. Väldigt mycket. Vi läste på om de olika sidorna men det kändes ändå som pest eller kolera.
Antingen så vaccinerar vi och riskerar att barnet får men av det. Eller så vaccinerar vi inte och riskerar att barnet får men av det. Som sagt, pest eller kolera. Så vi valde i slutändan att vaccinera båda våra barn. Men efter varje vaccinationstillfälle så har vi ändå känt oss oroliga. Jag måste erkänna att det inte känns något vidare bra att spruta in något i mina barns kroppar som jag inte har hundra procent koll på vad det innehåller eller kan medföra.
Som sagt, en pest eller kolera situation tycker vi.
Hur tänker du kring vaccination?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply johanna 17 december, 2015 at 15:11

    Jag är för vaccination. Alla mina är vaccinerade bas programet. Ett val jag tagit då många av dessa sjukdomar är på väg tillbaka och det är mycket högre risk för svåra komplikationer av dessa än att man möjligen skulle få av vaccinet. Dock vaccinerar jag inte mot vattenkoppor eller norovirus. Vatten koppor kan jag stå ut med och kräk kan jag oxå handskas med. Gäller bara att vara noga med vätskebalansen

  • Leave a Reply

    tolv + sexton =