Peppad för två inspelningsdagar i huvudstaden

5 november, 2015

FÖRST! Glöm inte att rösta på mig så jag får chansen att vara stand in för Rickard Sjöberg <3

Det var hyffsat mycket folk på gympan idag, men Ines fick krypa fritt endel ändå. Det gick bra, hon är lydig, haha. Hon kryper efter som en liten hund, haha. Och hon älskar musiken, sitter och dansar och klappar händerna.
Efter gympan gick vi till affären där Alfons gapar att han är kissnödig. Inte bara att han är kissnödig utan att han kissar på sig. NUUUU. Så vi sprang typ in bakom lagret och lånade toaletten som jag vet finns där bakom.
I farten såg jag en som jobbar där och hojtade om hon kunde kolla till Ines som satt ensam kvar i vagnen, haha.
Hör hur hon går och säger hej till Ines. Vi försvinner in till toaletten sen efter 1 minut hör jag hur Ines gallskriker.
Nepp, personalen dög inte. Stackars både henne och Ines. Jaja, ingen av dom fick men i alla fall och Alfons kissade inte i brallan.

Just nu har jag precis duschat och barnen sover sen 2 timmar tillbaka. Jag har packat och fixat allt. I morgon ska vi gå upp TIDIGT för att åka till Stockholm. Vi ska spela in till Älskade unge julspecial. Det ska bli sååå kul! Vi kommer att filma både fredagen och lördagen. Det kommer bli fem avsnitt av denna julspecial som kommer börja sändas i slutet av november redan!

Så här pepp är jag på att spela in en julspecial på fem avsnitt av Älskade unge <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sju + 19 =